Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Word Nachtkracht en help mee op de Nacht van Ontdekkingen

28 augustus 2018

Vrijwilligers gezocht voor de Nacht van Ontdekkingen op 15 september

Op zaterdag 15 september gaat Leiden in de Nacht van Ontdekkingen op reis door de tijd. En doet u dat als Nachtkracht, dan wordt het helemaal een Nacht om nooit meer te vergeten. Als Nachtkracht kunt u op een van de locaties waaronder het Academiegebouw, het RMO en de Hortus lezingen, voorstellingen, exposities en acts die in het teken staan van ‘Tijd’ van dichtbij meemaken en ontmoet u bijzondere figuren zoals de Drijvende Diva, Victor Mids, Carlo Beenakker en Vincent Icke. De keuze voor het thema is ingegeven door het overlijden van wetenschapper Stephen Hawking op 14 maart. 

Als Nachtkracht bent u het visitekaartje van het festival: u verleent service, wijst mensen de weg, verkoopt en  controleert tickets of begeleidt sprekers en artiesten naar hun optreden. Naast een onvergetelijke Nacht krijgt u gratis toegang, een tastbare herinnering en consumpties. 

Aanmelden als Nachtkracht kan via dit formulier, of mail naar vrijwilligers@nachtvanontdekkingen.nl. U kunt zich opgeven voor het gehele evenement of een deel van de avond/nacht.

De Nacht van Ontdekkingen is de opvolger van de Nacht van Kunst en Kennis. Het festival dat cultuur en wetenschap combineert, wordt op 15 september 2018 voor de zesde keer gehouden. Het volledige programma vind je op: www.nachtvanontdekkingen.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.