Sociaal, Organisatie

Meld je aan voor The Hague Peace Night Run

10 augustus 2018

De Peace Night Run maakt onderdeel uit van het Just Peace Festival en is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en spanning. De loop vindt dit jaar plaats op vrijdag 21 september en start op het Lange Voorhout.

Het circa 8,5 km lange parcours staat garant voor een sprookjesachtig spektakel van vuur, licht, mystiek en geluid. Maar verder zo donker als de nacht, met op slechts enkele plekken verlichting. Je loopt daarom ook met een looplampje.

The Hague Peace Night Run

Aanmelden voor 10 september= gratis T-shirt

Dit jaar wordt het inschrijfgeld niet vergoed door de universiteit. Maar als je je aanmeldt voor 10 september, dan ontvang je van de universiteit een T-shirt. Aanvragen gaat via het formulier.

Aanmelden voor de run gaat via hun eigen website.

Tot 21 september!

Na afloop nog geen zin om naar huis te gaan? De The Hague Peace Night Run wordt afgesloten met een gezellige afterparty!