Organisatie, Onderzoek

Afdeling Onderwijs en Onderzoek

5 september 2018

Per 1 september a.s. vormen de huidige medewerkers van Onderwijsbeleid- en ondersteuning  en Onderzoekbeleid en -ondersteuning (incl. de Graduate School) één afdeling binnen het Faculteitsbureau van FGGA. Manon Osseweijer wordt hoofd van deze afdeling. Het Onderwijs Service Centre (OSC) blijft een aparte afdeling.

De Afdeling Onderwijs en Onderzoek wordt tevens uitgebreid met een team Internationalisering/International Office and Career Services. FGGA wil een groter aantal studenten de mogelijkheid van een internationale ervaring binnen het curriculum bieden. Dit team bestaat uit Hungwah Lam (beleidsmedewerker internationalisering) en Gina Forno (medewerker internationalisering). Dit team wordt geleid door Hungwah Lam. Dianne Karkdijk (career officer) sluit zich bij dit team aan met als doelstelling om het aantal activiteiten op het terrein van arbeidsmarktvoorbereiding te vergroten.