Universiteit Leiden

nl en

ICT, Onderwijs

FSW Grassroots en Grass shoots subsidies bekend

19 september 2018

De goedgekeurde aanvragen

Er zijn drie FSW Grassroots subsidies toegekend voor het najaar van 2018. Naast de Grassroots zijn er eveneens drie Grass shoots subsidies toegekend. Met deze subsidies gaan de aanvragers de komende tijd aan de slag met hun onderwijsinnovatie.

Grassroots

Aanvrager Onderwerp
Harold Nefs, Sarah Plukaard en Ruth Zandvliet Door van de M&T werkgroepen echte practica te maken leren studenten hoe dataverzameling en -analyse in de praktijk gaat maar vooral dat het ook leuk kan zijn
Carlijn Bergwerff Er worden interactieve 360°-filmpjes ontwikkeld van gesprekssituaties (virtual reality), waardoor studenten kunnen oefenen met het toepassen van gesprekstechnieken in complexe situaties uit het pedagogische werkveld
Marga Sikkema-de Jong & Elise Swart Met de mobiele EEG headset krijgen bachelor en master studenten hands-on onderzoekservaring met EEG data die op locatie kunnen worden verzameld

 

Grass shoots

Aanvrager Onderwerp
Joanne Mouthaan & Vivan Kraaij Met deze eLearning module trainen studenten hun vaardigheden voor online behandelen voor een betere aansluiting bij de arbeidsmarkt
Daisy Smeets Studenten gaan zelf toetsvragen maken en vervolgens ‘taggen’ met de thema’s die in de vragen aan bod komen. Hierdoor krijgen studenten op een activerende manier inzicht in de samenhang tussen de colleges
Mark Westmoreland, Metje Postma & Silke van Diemen Door op nieuwe manieren en vaker gebruik te maken van flipped classrooms is er meer tijd in de cursussen visual ethnography voor hands-on training, individuele feedback en groepsdiscussie

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.