Onderwijs, Onderzoek

Pre PhD Programme (opvolger talent progamma), voor studenten en O&O medewerkers, 1 januari 2019 van start

12 september 2018

Heb je interesse om een extra uitdaging aan te gaan tijdens je masteropleiding? In het Pre PhD Programme doe je onderzoekservaring op en schrijf je een onderzoeksvoorstel. Na het afronden van dit programma ben je goed voorbereid op een positie als promovenda / -us in Leiden of elders. Het programma heeft ook een bredere dimensie voor hen die meer algemeen geïnteresseerd zijn in wetenschappelijk onderzoek.

Voor de masterstudenten start fase 1 in januari 2019 en aanmelden kan tot 1 december 2018. Studenten die fase 1 goed hebben doorlopen én O&O medewerkers of anderszins aangestelden aan de faculteit kunnen in aanmerking komen voor fase 2, start hiervan is op 1 september 2019.

Meer informatie over het programma en procedure van aanmelden.