Sociaal

Blokkenschema Leiden Science Family Day bekend

2 oktober 2018

Weet jij al waar je heen wilt op de Leiden Science Family Day aanstaande zaterdag 6 oktober? Bekijk nu het blokkenschema en stel je programma samen! Vergeet je niet in te schrijven voor de rondleidingen en de kidslezingen. Voor de overige onderdelen van het programma is inschrijven niet nodig.

Tijdens het Weekend van de Wetenschap openen we als Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen onze deuren. Heb je je nog niet aangemeld? Wacht dan niet langer: meld je aan en neem je vrienden en familie mee! Iedereen is welkom, want het programma is geschikt voor jong en oud.

Hieronder een kleine greep uit het programma:

• Kruip in de huid van een wetenschappers bij talloze workshops
  • Doe proefjes het Experimentenplein
  • Ga backstage tijdens verschillende Science Experience Tours in het nieuw gebouw
  • Luister naar lezingen van onder anderen Spinozawinnaar Michel Orrit of Vincent Icke

Alle informatie over het programma, tijden en inschrijven vind je op de website van de Leiden Science Family Day.