Financiën, Onderzoek

Start een succesvolle crowdfunding campagne

15 oktober 2018

Crowdfunding is een innovatieve vorm van financieren die de laatste jaren sterk in opkomst is. Wilt u crowdfunding inzetten voor uw project of onderzoek? Neem dan deel aan de crowdfunding workshop voor onderzoekers en medewerkers van de Universiteit Leiden op donderdag 22 november 2018!

Crowdfunding kan mensen niet alleen in staat stellen kapitaal te vergaren, maar biedt – mits goed ingezet – ook mogelijkheden voor marketing, kennis- en contactendeling en binding met ‘supporters’. Maar het is geen ‘easy money’: het vereist een goede propositie en slimme campagne. Daarom organiseren we een crowdfunding workshop waarin u verkent wat crowdfunding is, of het ook iets voor u is en hoe u het in kunt zetten voor uw onderzoek of een ander project.