ICT, Onderzoek

LUCRIS (Converis) - Graduate School Management module beschikbaar

4 oktober 2018

Met ingang van donderdag 4 oktober is LUCRIS (Converis) uitgebreid met een Graduate School Management (GSM) module. Met de invoer van de GSM-module wordt de administratie van het promotietraject in één digitaal systeem ondergebracht en wordt het voor alle betrokkenen eenvoudiger om aan het promotiereglement te voldoen. Alle actieve promotietrajecten zijn in LUCRIS ingevoerd.

Overzicht nieuwe functionaliteiten GSM

De GSM-module biedt nieuwe functionaliteiten, die de administratieve afhandeling van het promotietraject faciliteren:

• Alle betrokkenen in een promotietraject hebben nu toegang tot relevante dossiers.
  • U kunt het opleidings- en begeleidingsplan (OBP) registreren.
  • U kunt als promovendus nu zelf gevolgde cursussen registeren, afgeronde cursussen die reeds in SAP geregistreerd staan worden vanzelf gelinkt aan uw cursusregistratie.
  • Het systeem ondersteunt de verschillende goedkeuringen die tijdens het promotietraject plaatsvinden. U krijgt per mail of op de startpagina bericht van acties die u en andere betrokkenen moeten uitvoeren.
  • Een groot deel van de formulieren behorende bij het promotiereglement is geïntegreerd in het systeem en deze komen daarmee op papier te vervallen.

Handleiding en instructies

Handleidingen en korte instructievideo’s vindt u in LUCRIS. Daarnaast kan uw Graduate School u ondersteunen in het gebruik. Het LUMC heeft een eigen versie van Converis, de software achter LUCRIS. Dit bericht is daarom niet van toepassing op promovendi binnen Geneeskunde.