Magliano-Tromp treedt terug als Portefeuillehouder Onderwijs

16 oktober 2018

Johannes Magliano-Tromp treedt terug als portefeuillehouder Onderwijs van het faculteitsbestuur van de Faculteit Governance and Global Affairs (FGGA) in Den Haag. Magliano-Tromp wil zich weer volledig richten op zijn werk als directeur van het Dual PhD Centre, na ruim twee jaar daarnaast een functie vervuld te hebben in het faculteitsbestuur van FGGA.

Zowel het college van bestuur als het faculteitsbestuur zijn hem zeer dankbaar voor zijn collegialiteit, inzet en gedrevenheid, en voor de wijze waarop hij invulling heeft gegeven aan de uitdagende en veeleisende portefeuille onderwijs.

Het faculteitsbestuur kijkt uit naar het voorzetten van de goede en collegiale samenwerking met Johannes Magliano-Tromp als directeur van het Dual PhD Centre. Het CvB gaat samen met het faculteitsbestuur op zoek naar een nieuwe Portefeuillehouder Onderwijs.