Universiteit Leiden

nl en

P&O

Stel voor 30 november je arbeidsvoorwaardenpakket samen

31 oktober 2018

Arbeidsvoorwaarden

Met het Arbeidsvoorwaarden Keuzemodel kun je voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen. Je doet dit door arbeidsvoorwaarden (bronnen) in te ruilen voor andere arbeidsvoorwaarden (doelen). Je moet dit zelf vóór 30 november aanvragen via Selfservice.

Veel medewerkers kiezen voor de optie waarbij de reiskosten woon-werkverkeer kunnen worden verrekend met het bruto inkomen. Het bruto inkomen is een optelsom van salaris, vakantie-uitkering of eindejaarsuitkering. Bij de belastingvrije kilometervergoeding wordt bruto inkomen omgezet naar een netto vergoeding en profiteer je van fiscaal voordeel.

Voor vragen kan je terecht bij de afdeling P&O, medewerkerswebsite of de nieuwe Helpdesk portal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie