P&O

Deadline Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden: 30 november 2018

7 november 2018

Als medewerker van de universiteit kunt u via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden een deel van uw arbeidsvoorwaarden flexibel invullen. Zo kunt u bijvoorbeeld extra verlof kopen of verkopen of de aanschaf van een fiets voor woon-werkverkeer verrekenen met uw bruto salaris. Meer informatie over alle mogelijkheden vindt u op de medewerkerswebsite.

Dien uw aanvraag uiterlijk 30 november in

Wilt u dit jaar (2018) nog gebruikmaken van het keuzemodel arbeidsvoorwaarden? Dien uw aanvraag dan uiterlijk 30 november 2018 in. De meeste aanvragen van het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden kunt u digitaal indienen via Self Service. De aanvragen die via een ander formulier dan Self Service verlopen hebben een langere afhandelingstijd. Het is in die gevallen nog belangrijker de aanvraag op tijd in te dienen.