Medewerkersoproep 444-viering FGW

16 november 2018

Ben jij trots op het onderwijs en onderzoek dat aan onze faculteit plaatsvindt? Wil je jouw passie voor de geesteswetenschappen delen? En heb je zin om hier samen met collega’s en studenten van verschillende instituten en opleidingen je schouders onder te zetten? Dan zoeken wij jou voor het 444-team van de Faculteit der Geesteswetenschappen.

In 2019 bestaat de Universiteit Leiden 444 jaar. Deze bijzondere leeftijd vraagt om een bijzondere viering. Binnen de Faculteit der Geesteswetenschappen grijpen we deze gelegenheid aan om iedereen, zowel in- als extern, te laten zien waar ons onderzoek en onderwijs voor staat en wat dit al 444 jaar betekent voor de wereld om ons heen. Oftewel: humanities matter in 444!

Er staat ons dus een bijzonder feestelijk jaar te wachten dat we met zowel medewerkers als studenten willen gaan vormgeven en vieren. Daarom zijn we nu op zoek naar enthousiaste medewerkers (zowel wetenschappelijk als niet-wetenschappelijk) die vanaf de eerste opzet tot de uiteindelijk uitvoering bij de verschillende activiteiten betrokken zullen zijn. In het onderstaande document is te lezen wat in grote lijnen de inhoud van de huidige projecten zal zijn en wat er daarbij per team van de leden wordt verwacht.

Meer informatie over de projectteams en ambassadeurspool

Lijkt het je nu leuk om hier in 2019 een bijdrage aan te leveren en tegelijkertijd de faculteit en je collega’s van andere instituten en opleidingen beter te leren kennen en elkaars expertise te benutten? Meld je dan uiterlijk 1 december aan voor één van de projectteams en/of de ‘ambassadeurspool’ door een mail te sturen naar onze 444-coördinator, Lyonne van Gaalen. Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen, neem dan gerust contact op.