P&O

Snel geholpen via Servicepunt

27 november 2018

In de eerste maanden van 2019 verhuizen de medewerkers van de personeelsadministraties van de faculteiten en eenheden naar het Personeels Shared Service Centre (PSSC) op Rapenburg 70. Het PSSC regelt de personeelsadministratie voor de gehele universiteit. De P&O-adviseurs blijven onveranderd aanwezig in hun faculteit of eenheid.

Als onderdeel van het PSSC wordt het Servicepunt ingericht. Hier kunt u terecht met vragen over bijvoorbeeld het keuzemodel, salaris, arbeidsvoorwaarden en verlofregelingen.

Heeft u een rol in het personeelsproces? Bent u bijvoorbeeld mandaathouder of leidinggevende of verricht u taken namens een bestuurder, directeur of leidinggevende? Het migratieteam van uw faculteit of instelling demonstreert de nieuwe manier van werken in een informatiesessie. Deze sessies vinden plaats vier tot twee weken voordat uw faculteit of instelling overgaat naar het PSSC.

Overgang

De faculteiten en instellingen gaan in vier stappen over naar het PSSC:

19 februari Bestuursbureau en expertisecentra
19 maart Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen, Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Faculteit der Archeologie
16 april Faculteit Sociale Wetenschappen, Faculteit Geesteswetenschappen
20 mei Faculteit Governance and Global Affairs

Vanaf het moment van overgang van uw faculteit of eenheid kunt u voor uw vragen terecht bij het Servicepunt. Er is vanaf dat moment geen loket voor administratieve vragen meer in uw faculteit of eenheid. Vanaf mei 2019 is het PSSC compleet.