Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Nieuwe NWO Sociale- en Geesteswetenschappen thematische calls

5 december 2018

Smart Culture – Kunst en cultuur

Deadline: 5 february 2019
Budget: max. 500.000 euro


De NWO call Smart Culture - Kunst en Cultuur is gericht op onderzoek op het gebied van kunst, cultuur, erfgoed en media in relatie tot de creatieve industrie. Het doel is verbindingen te leggen tussen concrete innovatieve kunst- en cultuurpraktijken en meeromvattende wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken.

Complexity and Creative Industry

Deadline: 17 januari 2019
Budget: max. 500.000 euro


De NWO Call Complexity and Creative Industry: Grip on Transitions and Resilience is gericht op het stimuleren van innovatief, transdisciplinair onderzoek naar complexe systemen. Het doel is het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke problemen die niet met conventionele manieren van besturen of ontwerpen op te lossen zijn. In een project werken minstens één private partij en minstens één (aanvragende) kennisinstelling met elkaar samen.

Trans-Atlantic partnership – Social Innovation

Deadline: 14 februari 2019


De 2018 call voor Trans-Atlantic Partnerships is gericht op het bevorderen van onderzoek naar of voor sociale innovatie. Voor de aanvraag wordt een consortium met ten minste drie trans-Atlantische partners gevormd.

Cybersecurity – Digitale Veiligheid & Privacy

Deadline: 24 januari 2019


De NWO call Cybersecurity – Digitale Veiligheid & Privacy biedt de mogelijkheid om binnen één project fundamenteel en praktijkgericht cybersecurity onderzoek uit te voeren. Voor de aanvraag wordt een consortium gevormd, waarin ten minste een erkende kennisinstelling en tenminste een niet academische private co-financier participeert.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.