Bibliotheek, Facilitair, Organisatie

Bibliotheek FSW gesloten van 17 december 2018 t/m 2 januari 2019

17 december 2018

Tussen december 2018 en september 2019 wordt er in de B-vleugel van de begane grond een nieuwe bibliotheek gebouwd. Daarna zullen er ook nieuwe onderwijszalen gemaakt worden ter vervanging van de zalen op de 5e verdieping.

Wat gaat u hiervan merken?

• De FSW-bibliotheek is van maandag 17 december 2018 t/m woensdag 2 januari 2019 gesloten.
  • Van 11 december tot 21 december kunnen wél gewoon boeken uit de bibliotheek worden aangevraagd maar moeten worden opgehaald bij de bibliotheek van het Afrika Studiecentrum.
  • Vanaf 21 december tot 1 januari worden er geen aanvragen in behandeling genomen.
  • Van 3 januari - 1 september 2019 is er een noodbibliotheek (de uitleen blijft hetzelfde).
  • Eventuele geluidsoverlast is dagelijks maximaal tot 09:00 u.

Planning verbouwing bibliotheken FSW en ASC

Fase 1
Aan de kant van de Wassenaarseweg wordt een noodbibliotheek ingericht. De boeken die nu in de bibliotheek staan worden daarnaartoe verplaatst.  Er zullen 86 werkplekken beschikbaar zijn (tot begin maart 2019), daarvan hebben er 16 PC-voorzieningen. De ingang en de uitleen blijven hetzelfde.

In de 1e week van januari 2019 verhuist de ASC-bibliotheek naar het middenstuk. De ASC-bibliotheek is tijdens deze week gesloten. Tot maart 2019 wordt de oude ASC-bibliotheek gesaneerd en worden er nieuwe technische installaties gebouwd. Begin maart verhuist het ASC terug naar de oude plek.

Fase 2
Vanaf begin maart 2019 wordt gestart met de asbestsanering van het middenstuk en de bouw van de nieuwe FSW-bibliotheek. Er zijn geen werkplekken meer beschikbaar in de FSW-noodbibliotheek.

Op 1 september 2019 wordt de nieuwe bibliotheek in gebruik genomen.

Fase 3 (bouw onderwijszalen)
Vanaf  1 september 2019 wordt begonnen met de sanering en de bouw van de onderwijszalen. Deze zullen begin 2020 worden opgeleverd.

De bedrijfsvoering binnen het Pieter de la Courtgebouw zal tijdens de gehele periode ongehinderd doorgang vinden.