Onderwijs, Onderzoek

Unieke kans om 1-2 weken te doceren bij een van onze partners in Indonesië

19 december 2018

Indonesië ontwikkelt zich razendsnel en ook binnen de Law Schools gebeurt veel. Naar aanleiding van het facultaire bezoek aan Indonesië zijn er bij een drietal partners prachtige mogelijkheden ontstaan om een korte periode in Jakarta, Yogyakarta of Surabaya te doceren en/of onderzoek te doen. Dit kan gecombineerd worden met het bezoeken aan diverse ngo's in o.a. Jakarta en het geven van gastlezingen aan bijvoorbeeld Jentera Law School, een jonge rechtenfaculteit die bewust heeft gekozen voor een andere onderwijsaanpak.

Het is een prachtige manier om je professionele netwerk te vergroten, je onderwijs, onderzoek en werkervaring te internationaliseren en je interculturele competenties te vergroten. Daarnaast kun je je taalvaardigheid versterken, internationale werkervaring toevoegen aan je cv en van dichtbij kennismaken met het Indonesische rechtenonderwijs, inclusief criminologie en het metajuridica- en rechtssysteem.

Welke universiteiten?

Wanneer?

• Tijdens het na- of voorjaarssemester (flexibel) en in de zomerperiode (Yogyakarta)

Hoelang?

• 1-2 weken (intensieve cursus)

Onderwerpen

• Flexibel (The Leiden Introduction to...)

Aanmelding

Graag voor 1 april 2019 uw interesse (na overleg met uw leidinggevende) kenbaar maken onder vermelding van welk onderwerp u zou willen doceren en wanneer u weg zou willen, via Anette van Sandwijk (Hoofd Bureau Internationaal Onderwijs). Indien geselecteerd en genomineerd dan zullen ticketkosten en eventuele visumkosten vergoed worden. De ontvangende universiteit draagt zorg voor accommodatie.

Daarnaast is het nog steeds mogelijk om onder dezelfde voorwaarden aan te melden voor een kort verblijf bij een van onze partners in China (Renmin University, Peking University, Tsinghua, China University of Political Science and Law, JiaoTong University, East China University of Political Science and Law en Shanghai International Studies University). Zie voor eerdere ervaringen: hier, hier en hier.