ICT

Windows 10 komt er aan voor Geesteswetenschappen

6 december 2018

Op de computers van de Faculteit Geesteswetenschappen wordt de komende tijd Windows 10 geïnstalleerd als vervanging van Windows 7. Dit gebeurt stapsgewijs, per pand. De installatie staat gepland van 14 januari 2019 tot en met 11 februari 2019.

Binnenkort ontvangt iedereen per mail meer informatie over de installatie van Windows 10 en een instructie met welke handelingen je zelf (voorafgaand aan de installatie) moet uitvoeren. Bijvoorbeeld, om lokale gegevens en favorieten veilig te stellen. Lees hierover op de medewerkerswebsite.

Laptops worden begin februari voorzien van het nieuwe besturingssysteem. Hierover wordt apart gecommuniceerd. De installatie op de werkplekken van het Wijnhavengebouw staat gepland voor juni 2019; collegezalen en studentenwerkplekken krijgen in de zomer van 2019 Windows 10.