Sociaal

16 februari: dies voor alumni

8 januari 2019

De dies voor alumni staat weer voor de deur! Dit jaar vindt de dies voor alumni plaats op zaterdag 16 februari in het Kamerlingh Onnes Gebouw.

Leidse wetenschappers informeren u met veel enthousiasme over actueel onderzoek in hun vakgebied. Zo vertelt hoogleraar Jet Bussemaker over gelijke kansen in de zorg, maar kunt u ook aanschuiven bij colleges over de universiteit in oorlogstijd, psychotrauma of cybersecurity. In totaal staan er acht colleges met uiteenlopende onderwerpen op het programma.

Naast het college-programma is er uiteraard weer volop gelegenheid voor het ophalen van herinneringen bij het uitgebreide lunchbuffet en de afsluitende borrel.

Zie voor meer informatie het agenda-item, de website van het Leids Universitair Fonds en het Facebookevenement.