Open spreekuur Instellingstoets Kwaliteitszorg

7 januari 2019

Op 22 en 23 januari 2019 bezoekt een panel van de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) de Universiteit Leiden in het kader van de Instellingstoets Kwaliteitszorg (ITK). Het ITK-panel beoordeelt of de universiteit een doeltreffend kwaliteitszorgsysteem heeft om de onderwijskwaliteit te garanderen. Het panel voert gesprekken met docenten, studenten, bestuurders en andere betrokkenen over de onderwijsvisie, het onderwijsbeleid en de kwaliteitszorg.

Uw eigen visie op kwaliteitszorg delen

Studenten en medewerkers kunnen op eigen gelegenheid hun visie op kwaliteitszorg naar voren brengen via het open spreekuur. Het gesprek neemt maximaal 10 minuten in beslag. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Open spreekuur
Dinsdag 22 januari 2019
Best Western City Hotel Leiden
Lange Mare 43
 2312 GP Leiden

Aanmelden

Wilt u graag het panel spreken? Tot 15 januari 2019 kunt u zich aanmelden voor het open spreekuur. Dit doet u door te mailen naar de secretaris van het panel: dr. Marianne van der Weiden, info@mariannevanderweiden.nl.

Vermeld in uw e-mail duidelijk uw naam, functie, opleiding of afdeling en (kort) het onderwerp dat u naar voren wilt brengen. Uw ontvangt na aanmelding zo snel mogelijk een bevestiging met vermelding van het tijdstip waarop het gesprek is ingepland.