Call for Projects Lowlands Science van start

19 februari 2019

Festivalbezoekers op een laagdrempelige manier laten kennismaken met wetenschappelijk onderzoek? En tegelijkertijd data verzamelen voor uw eigen onderzoek op het Lowlandsterrein? Dien dan uw voorstel in voor Lowlands Science. In het Lowlands Science Lab worden festivalbezoekers omwille van de wetenschap vrijwillig onderdeel van experimenten. Vorig jaar onderzochten onderzoekers bijvoorbeeld of er met behulp van Artificial Intelligence een formule kan worden gemaakt voor het schrijven van goede rapteksten en of alcohol een positief effect heeft op het leren van een vreemde taal.

Lowlands Science is het wetenschapsprogramma van Lowlands, één van Nederlands grootste en bekendste festivals. Lowlands, BKB | Het Campagnebureau en New Scientist nodigen wetenschappers, universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstituten en vakgroepen uit een onderzoeksvoorstel in te dienen om uit te voeren tijdens het festival op 16, 17 en 18 augustus 2019. Aanmelden voor deze bijzondere onderzoeksmogelijkheid kan tot 13 maart a.s.

Bekijk de uitgebreide informatie en de criteria voor het onderzoeksvoorstel

Call for projects Lowlands Science