Help mee bij de Vrienden- en Familiedag van Geesteswetenschappen

7 februari 2019

444 vieren we met onze vrienden en familie

Op zaterdag 25 mei 2019 organiseert de Faculteit der Geesteswetenschappen in het kader van de 444-viering een dag voor vrienden en familieleden van medewerkers. Op deze dag willen we op een originele en toegankelijke manier de grote verscheidenheid aan onderzoek en onderwijs binnen onze faculteit laten zien en benadrukken waarom de geesteswetenschappen belangrijk zijn, oftewel humanities matter.

We nodigen alle collega’s uit om ideeën voor programmaonderdelen, die een goed beeld geven van de diversiteit van onze faculteit, voor deze dag aan te dragen. Wij denken aan lezingen, workshops of andere activiteiten (rondleidingen, experimenten, enz.) voor zowel volwassenen als kinderen. Lezingen mogen niet langer dan 30 minuten duren en workshops of andere activiteiten niet langer dan een uur.

Heb je een idee of wil je graag deelnemen aan een onderdeel? Stuur dan een mail naar vriendenenfamiliedag@hum.leidenuniv.nl. We zien jullie reacties tegemoet!