Facilitair, P&O

Introductiebijeenkomsten nieuwe medewerkers

5 februari 2019

Maandelijks worden introductiebijeenkomsten georganiseerd voor nieuwe medewerkers van de FSW. In deze introductie krijgt u niet alleen inzicht in hoe de universiteit en daarbinnen de Faculteit der Sociale Wetenschappen is georganiseerd, u wordt ook geïnformeerd over  de diensten die we als faculteit voor u beschikbaar hebben;

• waar kunt u terecht als u cijferlijsten moet inleveren of
  • wilt weten hoeveel deelnemers u in uw vak kunt verwachten?
  • Waar vindt u mensen die u kunnen helpen uw lab-opstelling werkelijkheid te laten worden?
  • Wie kan u helpen bij een onderzoeksvoorstel?

Deze en nog meer vragen worden tijdens de introductiebijeenkomsten beantwoord.

Medewerkers die na 1 januari 2019 in dienst zijn gekomen worden automatisch uitgenodigd voor deze bijeenkomsten.

De volgende (Nederlandstalige) introductiebijeenkomsten zijn op:

• Donderdag 7 maart 2019
  • Donderdag 11 april 2019
  • Donderdag 9 mei 2019

Locatie
Alle bijeenkomsten vinden plaats in de Bestuurskamer (1e verdieping) van 11:00-13:00.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben, of bent u niet uitgenodigd, maar wilt u wel graag meedoen, neem dan contact op met Mara Steffen.