Stap jij in de Faculteitsraad?

12 februari 2019

Wil je meedenken over de koers van de Faculteit Geesteswetenschappen? Stel je dan begin maart beschikbaar als kandidaat voor de Faculteitsraad. De verkiezingen zijn in april.

We zoeken negen medewerkers die willen meepraten over belangrijke onderwerpen, zoals de onderwijs- en examenregeling (OER), het herkansen van voldoendes, diversiteit, werkdruk en de organisatie van instituten en opleidingen.

Als ten minste vijf collega’s je kandidaatstelling steunen, kun je dit formulier op 5 of 6 maart 2019 inleveren bij het Stembureau, Lipsius kamer 2.01.

Mocht je overwegen je kandidaat te stellen voor de Faculteitsraad, laat het ons dan alvast even weten via stembureau@hum.leidenuniv.nl.

Je kunt ook contact opnemen met Iris Rahusen, voorzitter van het Facultair Stembureau.

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de Faculteitsraad vind je op deze pagina.