Stap jij in de Faculteitsraad van Archeologie?

7 februari 2019

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Wil je meedenken over de koers van de Faculteit Archeologie? Stel je dan begin maart beschikbaar als kandidaat voor de Faculteitsraad. De verkiezingen zijn in april.

We zoeken drie medewerkers die willen meepraten over belangrijke onderwerpen, zoals de onderwijsvernieuwing, de resultaten van de personeelsmonitor en de koers van de faculteit.

Als ten minste vijf collega’s je kandidaatstelling steunen, kun je dit formulier op 5 of 6 maart 2019 inleveren bij het Stembureau, Van Steenis A0.13, kamer van Eric Dullaart.

Mocht je overwegen je kandidaat te stellen voor de Faculteitsraad, laat het ons dan alvast even weten via e.g.c.dullaart@arch.leidenuniv.nl.

Heb je vragen over het raadswerk? Neem dan contact op met huidig faculteitsraadslid Yannick Boswinkel!

Geïnteresseerd?

Meer informatie over de Faculteitsraad vind je op deze pagina.