Stuur je onderzoeksvoorstel in voor Lowlands Science

19 februari 2020

Festivalbezoekers op een laagdrempelige manier laten kennismaken met wetenschappelijk onderzoek? En tegelijkertijd data verzamelen voor je eigen onderzoek op het Lowlandsterrein? Dien dan je voorstel in voor Lowlands Science. In het Lowlands Science Lab worden festivalbezoekers omwille van de wetenschap vrijwillig onderdeel van experimenten. In 2019 onderzochten de Leidse onderzoekers Max van Duijn en Tessa Verhoef bijvoorbeeld hoe verhalen veranderen als mensen ze aan elkaar doorvertellen.

Lowlands Science is het wetenschapsprogramma van Lowlands, één van Nederlands grootste en bekendste festivals. Lowlands, BKB | Het Campagnebureau en New Scientist nodigen wetenschappers, universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstituten en vakgroepen uit een onderzoeksvoorstel in te dienen om uit te voeren tijdens het festival op 21, 22 en 23 augustus 2020. Aanmelden voor deze bijzondere onderzoeksmogelijkheid kan tot 25 maart a.s.

Bekijk de uitgebreide informatie en de criteria voor het onderzoeksvoorstel

Call for projects Lowlands Science