Organisatie, P&O

HR Next Level

20 maart 2019

gefaseerde migratie HR Next Level

In 2017 is het project HR Next Level (HRNL) van start gegaan. Met HR Next Level wil de universiteit de HR dienstverlening verbeteren en versterken, zodat die beter past bij de behoeften van de medewerkers en de ambities van de Universiteit Leiden.

Door HR Next Level worden alle personeelsadministraties samengevoegd tot één Personeel Shared Service Centre (PSSC). Het PSSC valt onder het Bestuursbureau en wordt gevestigd op Rapenburg 70 te Leiden. Door deze samenvoeging  worden praktische zaken geoptimaliseerd door bijvoorbeeld digitalisering en uniformering van HR-werkprocessen.

De personeelsadministratie van de FGGA (Sandra Holster en Bernadette van der Meer) gaat op 20 mei over naar het PSSC. Dat betekent dat de personeelsadministratie vanaf dat moment werkt op Rapenburg 70 te Leiden. Tot die tijd kun je met je vragen gewoon terecht bij Sandra en Bernadette. FGGA is de laatste faculteit die overgaat naar het PSSC.

De adviseurs HRM Joyce Maes en Jeannine Wellink en het hoofd HRM Vincent Wolters blijven in dienst bij de FGGA en daarmee werkzaam op de FGGA locaties in Den Haag.

Wat verandert er?
Vanaf 20 mei kun je voor vragen die je nu stelt aan de personeelsadministratie

terecht bij het centrale Servicepunt van het PSSC. Denk hierbij aan vragen over arbeidsvoorwaarden, Selfservice, verlof, salarisstroken, maar ook een werkgeversverklaring. Het Servicepunt is binnen kantooruren telefonisch en per mail bereikbaar.

Het samengaan van de P&O administraties zal leiden tot meer continuïteit in de afhandeling van de werkprocessen. Daarnaast zal het zorgen voor een nog betere kwaliteit door het bundelen van kennis waardoor vragen sneller en makkelijker beantwoord kunnen worden.