Universiteit Leiden

nl en

Financiën, Onderzoek

Meer informatie over de NWA-ORC Call? Bekijk het webinar

19 maart 2019

De Nationale Wetenschapsagenda organiseert op donderdagochtend 28 maart 2019 van 10:30 tot 11:30 uur een webinar over de Onderzoek op Routes door Consortia 2019 (NWA-ORC 2019) call. 

Wilt u geïnformeerd worden over de procedure voor deze call en wat de wijzigingen zijn ten opzichte van de call in 2018? Meld u dan aan voor het webinar. De voertaal is Engels. Heeft u nu al vragen over deze call? Stuur ze van te voren in zodat ze beantwoord kunnen worden tijdens de uitzending. Het webinar is gemakkelijk te volgen vanaf uw eigen werkplek. Geen tijd om live mee te kijken? Meld u dan toch aan; de uitzending wordt u later toegezonden.

Individuele ondersteuning bij uw aanvraag?

Luris organiseert een aantal inloopsessies rondom deze call. U kunt uw initiatieven laten beoordelen en hulp krijgen bij het online indienen. Luris kan u verder individueel ondersteunen bij het indienen van een beknopte aanvraag en de volledige aanvraag.

Meld u aan voor een inloopsessie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie