Organisatie, P&O

P&O administratie verhuist naar PSSC

11 maart 2019

In het kader van de digitaliserings-en optimaliseringsslag van de HRM-dienstverlening (HR Next Level) verhuist op 19 maart de personeelsadministratie van de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen naar het Personeel Shared Service Centre (PSSC).

Wat verandert er?
Vanaf 19 maart kun je met al je vragen over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, je loonstrook of verlof terecht bij het centrale Servicepunt van het PSSC terecht. Het Servicepunt is telefonisch (071 527 6200) en per e-mail bereikbaar. Het Servicepunt is gevestigd aan het Rapenburg 70 (Bestuursbureau van de Universiteit Leiden). P&O-adviseurs verhuizen niet en blijven in het Gorlaeus Bestuursgebouw.

HR Next Level
Het PSSC is onderdeel van het programma HR Next level. Universiteit Leiden zet met het HR Next Level programma, de volgende stap in de HRM-dienstverlening. Dit programma heeft als doel de HRM dienstverlening mee te laten groeien met de ambities van de universiteit.