Vragen gezocht voor Citizen Science Project

5 maart 2019

Wilt u onderzoek doen samen met inwoners van Leiden en Den Haag? Heeft u als wetenschapper (of als inwoner van Leiden of Den Haag) een vraag die we met behulp van citizen science kunnen gaan onderzoeken? Stuur uw vraag in voor 15 maart!

Omdat we onze 444ste verjaardag vieren met de inwoners van Leiden en Den Haag, gaan we ook een onderzoek samen met bewoners doen. Wetenschappers, studenten én inwoners kunnen ideeën voor zo’n onderzoek mailen. Het Citizen Science Lab bekijkt alle binnengekomen mails. De meest kansrijke  vragen gaat het Lab samen met de inzender(s) uitwerken tot projectvoorstellen.  En uit alle projectvoorstellen kiezen we (minimaal) één onderzoek om echt uit te voeren, gefaciliteerd en deels gefinancierd door het Citizen Science Lab. Door inwoners samen met wetenschappers.

Mail uw vraag uiterlijk vrijdag 15 maart 2019 naar cslab@strw.leidenuniv.nl

Eisen en planning

Lees hier alles over de criteria voor onderzoeksvoorstellen en de planning van het project.

Klik hier