Universiteit Leiden

nl en

ICT

Windows 10 wordt geïnstalleerd op werkplekken KOG

13 maart 2019

Vanaf maandag 25 maart wordt in het Kamerlingh Onnes Gebouw Windows 10 geïnstalleerd op de werkplekken van medewerkers. Deze migratie zal ongeveer 2,5 week duren.

Gedurende die periode zullen de Windows 10-teams, herkenbaar aan de witte polo’s of bodywarmers,  op werkdagen tussen 14.00 uur en ongeveer 16.30 uur werkplekken migreren. Dat betekent dat die werkplekken dan niet beschikbaar zijn. Tijdens de migratie zullen er tussen 8.00 uur en 12.00 uur leden van het Windows 10-uitrolteam aanwezig zijn in het KOG om vragen van medewerkers te beantwoorden.

Op dit moment worden alle werkplekken in het KOG waar Windows 10 moet worden geïnstalleerd in kaart gebracht. Wanneer de planning is afgerond, worden de medewerkers via e-mail geïnformeerd over wanneer op hun werkplek Windows 10 wordt geïnstalleerd. Medewerkers met een laptop krijgen een losse uitnodiging voor de uitrol naar Windows 10.

Wat kun je nu al doen?

Op deze pagina staat onder meer een handleiding die hulp biedt bij de voorbereidingen op de installatie van Windows 10. Zo staat er uitgelegd hoe je bijvoorbeeld je e-mailhandtekening in Outlook kunt veiligstellen voor de migratie.

Wanneer de werkplekken op de campus in Den Haag worden gemigreerd naar Windows 10, is nog niet bekend.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.