Universiteit Leiden

nl en

Aangenamer klimaat in kantoren Gorlaeus Gebouw

15 april 2019

Het is niet direct zichtbaar, maar wel voelbaar. Het klimaat in de kantoren in het Gorlaeus Gebouw is sinds kort makkelijker te reguleren.

Een update van de temperatuurbediening in de kantoren zorgt ervoor dat door de bewegingsmelder aanwezigheid wordt gedetecteerd. Hierdoor hoeft er niet meer, bij het binnengaan van het kantoor, op de knop ‘aanwezig’ te worden gedrukt. Daarnaast blijft de ingestelde temperatuur nu constant en schakelt deze, aan het begin van de avond, in alle kantoren weer terug naar 21 graden.

Continu verbeteren
Het projectteam Huisvesting werkt aan het verbeteren van het klimaat in het Gorlaeus Gebouw. Gebouwinstallaties zijn nauw verbonden met elkaar en kunnen elkaar beïnvloeden. Om de onderlinge relaties en omvang goed te beoordelen blijft het belangrijk om klimaatklachten te melden in Planon.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie