Koop je kaartjes! TEDx Leiden University – 12 mei

16 april 2019

Op 12 mei zal de tweede editie van TEDx Leiden University plaatsvinden, georganiseerd door studenten, van 13.00 tot 19.00. Kaart verkoop voor dit Engelstalige evenement zal starten op 17 april, vanaf 12:00 PM, vanaf de website www.tedxleidenuniversity.com.

Over het evenement

De locatie van het evenement zal  Scheltema in Leiden. Zijn. Het thema van dit jaar is “through a new lens”. Het programma bestaat uit vier sessies met acht inspirerende internationale sprekers. De dag zal afgesloten worden met een borrel en livemuziek.

Meer informatie

Alles over dit door studenten georganiseerde evenement kan worden gevonden op de website: www.tedxleidenuniversity.com. TEDx Leiden University heeft ook een eigen Facebook pagina:www.facebook.com/TEDxLeidenUniversity, waar je bijvoorbeeld een mooi overzicht van de sprekers in het programma kan vinden.