Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Parkeerterrein Niels Bohrweg deels afgesloten op maandag 15 april

12 april 2019

A.s. maandag 15 april is een gedeelte van het parkeerterrein aan de Niels Bohrweg afgesloten in verband met voorbereidende werkzaamheden voor de start bouw van het nieuwe kantoor van ruimteonderzoeksinstituut SRON. SRON vestigt zich in 2021 in Leiden.

Werkzaamheden
Ter voorbereiding op de start bouw worden er diverse bomen gekapt. Voor het kappen van de bomen is een vergunning afgegeven door de Gemeente Leiden. Medio juli 2019 start de bouw van het nieuwe gebouw.

Overige parkeerterreinen toegankelijk
Medewerkers kunnen parkeren naast het Gorlaeus Bestuursgebouw of op de Ehrenfestweg. De parkeerrechten voor het gebruik van de parkeerterreinen zijn tijdelijk aan de LU-card van medewerkers met een parkeerabonnement toegevoegd.

Vragen? Neem dan contact op met Vastgoed.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie