ICT

Problemen Blackboard in Internet Explorer - kies een andere browser

8 april 2019

Wellicht heeft u gemerkt dat u na de laatste update van Blackboard:

• geen bestanden kunt uploaden
  • geen attachments kunt bijvoegen
  • studenten niet kunt selecteren om te mailen

Dat komt omdat de laatste versie van Blackboard (update eind maart 2019) niet goed meer werkt in de webbrowser Internet Explorer.

Het advies is, om Internet Explorer niet langer te gebruiken voor Blackboard en een andere browser te kiezen.

Gebruik Chrome, Edge of Firefox

Op elke Windows 10 werkplek staat Microsofts nieuwe browser Edge. Die vindt u in het Windows Startmenu > Microsoft Edge.

U kunt ook Mozilla Firefox of Google Chrome op uw computer installeren. Vanwege de AVG privacy-wetgeving heeft Firefox de voorkeur van de twee. Dat doet u via het Windows Startmenu > tegel Software Center. Op Apple-computers kunt u ook Safari gebruiken.

Lees hier meer over het wijzigen van uw standaardbrowser in Windows 10.

Remote werkplek

Helaas is er voor Internet Explorer in de remote werkplek nog geen alternatief. Voor vragen kunt u terecht bij de Blackboard helpdesk.