Save the date: Vrienden- en Familiedag op zaterdag 25 mei

3 april 2019

444 vieren we met onze vrienden en familie

Zaterdag 25 mei is het zover, dan opent onze faculteit in het kader van onze 444ste verjaardag haar deuren voor de vrienden en familieleden van onze medewerkers. Zet deze dag nu alvast in je agenda én die van degenen die je mee wilt nemen voor een kijkje achter de schermen van jouw werkplek.

De officiële uitnodiging met daarbij het inschrijfformulier volgt later deze maand. Momenteel is het projectteam dat deze dag organiseert nog druk bezig met het samenstellen van een zo compleet mogelijk programma. Ideeën en suggesties hiervoor zijn nog steeds van harte welkom! Het team is te bereiken via vriendenenfamiliedag@hum.leidenuniv.nl.

Wat kun je verwachten?

Om je al wel een idee te geven van hoe deze dag eruit zal zien heffen we hierbij alvast een klein tipje van de sluier op:

• Leids erfgoed nabouwen in Minecraft
  • Een kijkje in het Talenlab
  • Workshops smartphone fotografie, schilderen en pop/jazzkoor
  • De opening van de Humanities Matter tentoonstelling
  • Tour door het Rijksmuseum van Oudheden
  • De enige echte Humanities Pubquiz
  • Minilezingen vanuit alle hoeken van de faculteit
  • En nog veel meer!

Den Haag

Voor de Campus Den Haag vindt de Vrienden- en Familiedag een dag later plaats op zondag 26 mei. Onze medewerkers van International en Urban Studies zijn van harte welkom in Leiden, maar kunnen er ook voor kiezen om aan te sluiten bij het programma in Den Haag. Hierover volgt bij de officiele uitnodiging nog meer informatie.