Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Vertel over uw onderzoek op het wetenschapsfestival in Genua

16 april 2019

Het wetenschapsfestival in Genua (Festival della Scienza) is op zoek naar wetenschappers die hun onderzoek willen presenteren aan een breed publiek. Een deel van het festival staat in het teken van het Nederlands onderzoek. Nederlandse universiteiten zijn daarom uitgenodigd om hun onderzoek te presenteren. Het thema dit jaar is "Elementen". 

Festival della Scienze

Het festival is één van de grootste, internationale wetenschapsevenementen en vindt plaats tussen 24 oktober en 4 november 2019. Het festival laat een divers publiek op een laagdrempelige manier kennismaken met internationaal, excellent onderzoek. De voertaal is Italiaans. Engelstalige presentaties worden door de organisatie simultaan vertaald voor het publiek. 

Interesse?

Past uw onderzoek binnen het thema "Elementen" en bent u geïnteresseerd in het geven van een workshop, een interactieve lezing of een practicum? Neem dan vóór 1 mei contact op met Maarten Muns. Is uw onderzoekspresentatie geaccepteerd voor het festival? Dan worden uw reis- en onkosten vergoed door de Nederlandse ambassade in Italië. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie