Overlijdensbericht Heinz ten Donkelaar

29 mei 2019

Zaterdag 25 mei 2019  jl. is onze zeer gewaardeerde collega Heinz ten Donkelaar overleden. Het bericht van zijn overlijden heeft ons allen diep getroffen. Heinz heeft op zijn karakteristieke wijze gestreden tegen een ziekte die niet te overwinnen was.

Heinz heeft de afgelopen 33 jaar gewerkt aan onze Universiteit. De eerste periode van zijn carrière was de Faculteit der Rechtsgeleerdheid zijn thuis. Later als medewerker van het UFB was hij verantwoordelijk voor de centrale documentproductie en de laatste 12 jaren als beheerder van de Copy & Printshop van de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Heinz deed zijn werk met toewijding en vakmanschap.

Wij hebben Heinz leren kennen als een ruwe bolster met een blanke pit. Dat betekende dat je altijd wist wat je aan Heinz had.

Niet alleen wij als collega’s van het UFB zullen hem missen. Ook vanwege zijn intensieve contacten met individuele medewerkers van de Universiteit Leiden zal hij door velen worden gemist.

Wij wensen zijn vrouw en kinderen alle sterkte toe om dit verlies te verwerken.

Collega’s van het UFB