Facilitair

Parkeerabonnement afsluiten en verlengen voortaan via het Serviceplein

20 mei 2019

Via de tegel 'Parkeerabonnement' in het Serviceplein kunt u betalen voor parkeerabonnementen en uw gegevens wijzigen.

Vanaf 20 mei kunt u een parkeerabonnement afsluiten via het Serviceplein. Ook kunt u hier uw kenteken en parkeerlocatie aanpassen. Wilt u het parkeerabonnement verlengen? In het Serviceplein is deze optie mogelijk vanaf één maand voor het einde van het abonnement. U betaalt via iDeal of met uw creditcard. En als u vóór 23.00 uur online betaalt, dan zijn de wijzigingen de volgende dag direct van kracht. Het abonnement wordt automatisch aan uw LU-Card toegevoegd. Daarvoor hoeft u niets te doen.

Heeft u al een abonnement voor parkeren? Dan ziet u vanaf 20 mei de gegevens van dit abonnement in het Serviceplein.

Ga naar het Serviceplein

Uitzonderingen

Gastmedewerkers

Het digitaal aanvragen van een parkeerabonnement is alleen beschikbaar voor medewerkers in loondienst. Gastmedewerkers die voor een langere periode verbonden zijn aan de Universiteit Leiden kunnen een LU-Card aanvragen en vervolgens een parkeerabonnement via het aanvraagformulier toegangsrechten parkeren LU-Card.

Meerdere parkeerterreinen

Heeft u voor uw werk toegang nodig tot meerdere parkeerterreinen in verschillende zones? Dan vraagt u dit aan via het aanvraagformulier parkeren voor werk-werk. Toegang tot meerdere zones kan alleen als u in het bezit bent van een actief abonnement.