Sociaal

Zwemmen in het Rapenburg: doe mee of doneer

25 juni 2019

Op zaterdag 21 september wordt in Leiden de tweede RapenburgRace gezwommen. Onder het motto ‘Dwars door Leiden’ wordt geld ingezameld voor onderzoek aan het LUMC naar het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met een dwarslaesie.

Doe mee

Leidenaars, studenten en andere sportievelingen worden uitgedaagd een traject van 800 meter door de mooiste gracht van Europa te zwemmen en daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met een dwarslaesie. Daarnaast is het Rapenburg diezelfde dag het podium van het jaarlijks Alumni-evenement van de Universiteit Leiden en vindt 's avonds de Nacht van Ontdekkingen plaats. Kortom: 21 september is een dag waarop je als medewerker op of in het Rapenburg wilt zijn!

Organisatie

De RapenburgRace 2019 is een samenwerking tussen Stichting RapenburgRace, studenten van het medisch gezelschap 'Hippocrates’, het LUMC, de Universiteit Leiden en de Dwarslaesie Organisatie Nederland.

Inschrijven of doneren

Zwem ook Dwars door Leiden, doneer of sponsor! Kijk op de website voor meer informatie.