Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Akoestische metingen in Lipsius-gebouw

7 juni 2019

Op woensdagavond 12 juni van 21 tot 24 uur worden er in het Lipsius-gebouw akoestische metingen gedaan, die geluidoverlast kunnen veroorzaken. De metingen worden gedaan omdat er werkplekken worden verbouwd tot onderwijszalen en er duidelijkheid moet komen over de gehorigheid.

In november 2019 wordt begonnen met het verbouwen van het Lipsius-gebouw van werkomgeving naar onderwijsomgeving. Dit is een gevolg van de aanstaande verbouwing van de panden aan de Van Eyckhof-Van Wijkplaats in het kader van de project Humanities Campus. Volgens de huidige planning starten die in de zomer van 2020. Omdat er nu veel onderwijs aangeboden wordt in deze panden moet er ruimte gemaakt worden voor onderwijs in het Lipsius gebouw.

Voor meer informatie: hc-info@hum.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.