Breng onderwijsinnovatie in praktijk: call for proposals Comeniusbeurzen

24 juni 2019

Heeft u ideeën over onderwijsinnovatie en wilt u dit idee in de praktijk brengen? Dien een subsidieaanvraag in bij het Comeniusprogramma!

Call for proposals 2020

Aanvragen voor het Teaching Fellow of Senior Fellow programma passen binnen een van de volgende thema’s:

• Inclusief onderwijs
  • Bildung / Identiteitsvorming
  • Verbinding met de samenleving
  • Vrij (over de volledige breedte van de Strategische agenda voor het Hoger Onderwijs

Voorlichtingsbijeenkomsten

Het NRO organiseert op 1 juli een voorlichtingsbijeenkomst in Den Haag. Alle data en aanmeldformulieren zijn te vinden op de NRO-website.

Daarnaast is er op woensdag 3 juli van 15:30 tot 17:30 een voorlichtingsbijeenkomst van de Universiteit Leiden. Vice-Rector Hester Bijl zal vanaf 17.00 de laureaten van 2019 persoonlijk toespreken en iets zeggen over het belang van het Comenius. In het agenda-item vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven.