Reserveer nu je kaartje voor de facultaire 444-feestavond van Humanities

13 juni 2019

444 Years of Humanities

Dit jaar viert de Universiteit Leiden haar 444-jarig bestaan. Binnen onze faculteit grijpen we deze bijzondere leeftijd aan om de geesteswetenschappen extra in het zonnetje te zetten. Denk daarbij aan de 444-tijdlijn die sinds kort in het Lipsiusgebouw te vinden is, de Humanities Matter kunstroute en de nieuwjaarsborrel die studenten en medewerkers dit jaar samenbracht.

Facultaire feestavond

Om dit speciale jaar compleet te maken, mag een facultaire feestavond, 444 Years of Humanities, voor alle studenten en medewerkers uiteraard niet ontbreken. Deze zal plaatsvinden op donderdag 12 september op één van de mooiste locaties van Leiden: de Stadsgehoorzaal, en het zal tevens de opening van het facultaire jaar zijn. Toegang is gratis (ook als je dit jaar afstudeert).

Programma

De afgelopen maanden heeft de 444-feestcommissie hard gewerkt om een breed programma samen te stellen. Dit programma bevat onder andere live muziek, workshops, lezingen, een talentenjacht, de nodige versnaperingen en voor in de late uurtjes karaoke en verschillende DJ’s.

TIP: we raden je aan om vanaf het begin van de avond (inloop 19:00 uur) aanwezig te zijn, om niets te missen van de spectaculaire opening die klokslag 19:30 uur van start zal gaan. Tijdens deze opening zullen de deuren van de grote zaal gesloten blijven.

Ben jij erbij op 12 september?

Vanaf nu kunnen er gratis kaartjes worden gereserveerd door medewerkers en studenten die verbonden zijn aan de Faculteit der Geesteswetenschappen.

Reserveer hier je kaartje