Facilitair

Gewijzigde beschikbaarheid parkeerterrein Niels Bohrweg vanaf maandag 1 juli

27 juni 2019

Op het parkeerterrein aan de Niels Bohrweg vinden werkzaamheden plaats ten behoeve van de nieuwbouw voor SRON. Vanaf aanstaande maandag 1 juli is het niet meer mogelijk om uw auto of motor op het parkeerterrein, tegenover het Oort-gebouw, aan de Niels Bohrweg te parkeren. Dit deel van het parkeerterrein is vanaf deze datum volledig gesloten.

Medewerkers

Medewerkers met parkeerrechten kunnen parkeren op de volgende locaties (zie plattegrond):

• De parkeergarage onder het Gorlaeus Gebouw (Let op: de parkeergarage is geopend vanaf 07.30 tot 18.30 uur. Wilt u langer doorwerken? Parkeer dan uw auto op een van de twee onderstaande parkeerterreinen.)
  • Het parkeerterrein aan de Ehrenfestweg.
  • Het parkeerterrein naast het Gorlaeus Bestuursgebouw. Dit parkeerterrein is toegankelijk via de Wassenaarseweg en de Niels Bohrweg.
Parkeerlocaties bij Faculteit W&N

Toegang

Voor de meeste medewerkers is de toegang tot de drie parkeerterreinen en toegang vanuit de parkeergarage tot het Gorlaeus Gebouw geregeld. Ondervindt u toch problemen? Neem dan contact op met de Servicedesk.

Bezoekers

Bezoekers aan de faculteit kunnen parkeren op het parkeerterrein aan de Ehrenfestweg. U kunt uw gasten hiervoor aanmelden via Planon.

Vragen?

Neem dan contact op met de Servicedesk.