Sociaal

Kom dineren in de Faculty Club

13 juni 2019

Traditiegetrouw worden ook dit jaar de Faculty Summer Dinners georganiseerd. Het Faculty Summer Dinner laat medewerkers van de universiteit hun ‘trots aan het Rapenburg’, het Academiegebouw, delen met familie of natuurlijk collega’s. Deze zomeravonden zijn de perfecte gelegenheid voor een afdelingsuitje, zeker zo vlak voor de zomervakantie.

Driegangendiner voor €22,50

De Faculty Summer Dinners vinden plaats op woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 juli om 19:00 uur. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de chef-kok een driegangendiner samengesteld, met vlees-, vis- of vegetarische gerechten voor €22,50. De gerechten zijn zorgvuldig samengesteld met biologische producten.

Optionele rondleiding door het Academiegebouw

‘Het Rapenburg is een prachtige plek en het Academiegebouw is ons belangrijkste gebouw met een rijk verleden,’ aldus Rob Buis van het Universitair Facilitair Bedrijf. ‘Aansluitend aan het diner bieden we geïnteresseerden daarom een optionele rondleiding door de panden.’ Buis hoopt dat veel collega’s zich aanmelden voor het diner, om zo nader kennis te maken met de sfeer van het Rapenburg en natuurlijk ook de kwaliteiten van onze chefkok en zijn team. ‘Laat de vakantie lekker van start gaan!’

Reserveren

Tafel reserveren? Stuur een mail naar naar facultyclub@ufb.leidenuniv.nl. Vermeld in de mail uw naam, telefoonnummer, met hoeveel personen u komt en op welke dag u wenst aan te schuiven 3 juli, 4 juli of 5 juli). Vermeld ook of u gebruik wilt maken van de rondleiding. U ontvangt een week voor aanvang een bevestigingsmail.

Stuur een mail