Deadlines intentieverklaringen Comenius Senior en Teaching Fellows

12 augustus 2019

Wilt u een subsidieaanvraag doen voor het Comenius-programma? Dat kan voor Senior Fellows en Teaching Fellows. De deadlines voor de intentieverklaringen zijn in augustus en september.

Senior Fellows: deadline augustus

Voor het Comenius Senior Fellow-programma (€100.000, bedoeld voor senior onderwijsvernieuwers) mag elke faculteit één aanvraag doen. De faculteit bepaalt daarom zelf wie de subsidie mag aanvragen.

Elke faculteit heeft zijn eigen deadline in augustus. Vraag naar de juiste datum bij uw faculteit.

Teaching Fellows: deadline september

Vraagt u subsidie aan voor het Comenius Teaching Fellow-programma (€50.000, bedoeld voor beginnende onderwijsvernieuwers)? Dan dient u uw intentieverklaring in vóór 10 september. Dit doet u zelf bij het NRO. U laat de centrale coördinator, Anne Terra Verhage, ook voor die datum weten dat u de aanvraag deed.

Meer informatie over Comenius

Meer informatie over het programma vindt u op de Comenius-pagina van de universiteit en op de website van het NRO.