Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Studenten vernieuwen onderwijs samen met medewerkers

13 januari 2020

Studenten innoveren hun eigen onderwijs, in samenwerking met docenten en andere medewerkers. Dat is het project ‘Studenten als Partners’ (StAP). De Universiteit Leiden zoekt geïnteresseerde stafleden die als stakeholder gevraagd willen worden in dit bottom-up project.

Vier studententeams startten vorig jaar met de eerste ronde van StAP. De vier teams bedachten een innovatie in een bepaald thema. Denk aan het verduurzamen van de universiteit of het verbeteren van de mentale gezondheid van studenten. Daarbij werkten studenten samen met medewerkers.

Student vraagt medewerker

Studenten kunnen zich tot 2 februari per e-mail aanmelden voor een nieuwe ronde van StAP. Zij vragen zelf een docent of andere medewerker om als stakeholder bij hun project betrokken te zijn. Wilt u graag stakeholder zijn? Mail naar visionteachingandlearning@bb.leidenuniv.nl, en vermeld uw specialisatie en expertise. Als er studenten zijn met een passend project, kan StAP u koppelen.

Wat is uw taak als stakeholder?

  • U bespreekt samen de onderzoeksvraag en planning
  • U helpt in de brainstorm van de studenten over nieuwe ideeën
  • U geeft inhoudelijk advies

Promotie

De organisatie van StAP vraagt u daarnaast om het project onder de aandacht te brengen bij uw studenten. Zo krijgen enthousiaste studenten de kans om hun innovatieve ideeën uit te werken. En de Universiteit Leiden te verbeteren.

Verwijs studenten door naar de projectwebsite voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.