Deadlines onderwijssubsidies Erasmus+ 2020 bekend

8 november 2019

De deadlines voor de verschillende Erasmus+-onderwijssubsidies in 2020 zijn bekendgemaakt. Dit betekent dat u uw projectvoorstel voor internationale onderwijssamenwerkingen kunt indienen.

De deadlines voor uw projectvoorstel vindt u in de Call for Proposal 2020. Daarin staat ook meer informatie over de soorten subsidies.

• International Credit Mobility: Let op! deadline 15 november 2019
  • Joint International Master Programme: deadline 13 februari 2020
  • Strategic Partnerships: deadline 24 maart 2020
  • Capacity Building Programme: deadline 5 februari 2020
  • Knowledge and Sector Skills Alliances: 26 februari 2020
  • Jean Monnet Activities: 20 februari 2020

Wilt u financiering aanvragen voor één van de programma’s in Erasmus+ of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met subsidieadviseur Dorien Jansen of lees meer op de onderwijssubsidiepagina op de website.

International Credit Mobility

Bent u geïnteresseerd in een student- of stafuitwisseling met universiteiten buiten de Europese Unie? U kunt deze projectinitiatieven nu nog indienen via de International Credit Mobility (ICM)-aanvraag van 2020.

Stuur vóór 15 november 2019 uw 'Expression of Interest' naar subsidieadviseur Dorien Jansen.