Organisatie, Onderzoek

Vind alle Science-lezingen nu op één website

4 november 2019

Van zwarte gaten tot kunstmatige intelligentie en van medicijnonderzoek tot data science: welkom in de fascinerende wereld van de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen. Geregeld geven onze onderzoekers, studenten en gasten publieke lezingen over hun werk. Wilt u ook eens een lezing bijwonen, en bent u nieuwsgierig wat er allemaal te doen is? Bekijk het aanbod op de nieuwe website ‘Lezingen bij Science’.

Deze nieuwe facultaire website is een verzamelpagina voor alle publieke lezingen op de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Dus: voor lezingen die ook voor niet-vakgenoten toegankelijk en begrijpelijk zijn.

Op de homepage van deze pagina vindt u een agenda met alle aankomende lezingen. In het linkermenu kunt u meer informatie vinden over met regelmaat terugkerende lezingen, zoals ‘This Week’s Discoveries’, lezingen van het Natuurwetenschappelijk Gezelschap Leiden of de ‘Van Leeuwenhoek Lectures on Bioscience.’