Deelcertificaat BKO voor promovendi

16 december 2019

Bent u promovendus en geeft u onderwijs? Dan kunt u het BKO deelcertificaat halen. U komt in aanmerking voor het certificaat als u een reeks werkcolleges geeft, een didactische cursus volgt en een portfolio indient.

De cursus voor het halen van het BKO deelcertificaat neemt 20 uur in beslag en past binnen de 140 uur voor trainingen generieke vaardigheden die promovendi volgen tijdens hun promotieproject.

Met de invoering van het deelcertificaat BKO biedt de universiteit promovendi erkenning voor de ervaring en kennis die ze opdoen, en een opstapje naar de volledige BKO. Enkele faculteiten bieden promovendi nu al de gelegenheid om zich verder te ontwikkelen naar een volledige BKO.

Wilt u aan de slag met het behalen van het deelcertificaat? Neem dan contact op met de BKO coördinator van uw faculteit. Lees meer op de webpagina over het BKO deelcertificaat.