LUF-projectsubsidieronde 2020

2 december 2019

Het Leids Universiteits Fonds nodigt wetenschappers van de faculteiten uit aanvragen in te dienen voor de 2020-projectsubsidieronde

Voor de 2020-ronde is € 760.000 beschikbaar vanuit LUF-fondsen op naam. Daarnaast kunnen aanvragen worden ingediend voor enkele fondsen van de Stichting Praesidium Libertatis. Vanuit die fondsen is € 147.500 beschikbaar.

Aanvullende informatie:

• In aanmerking komen met name jonge, veelbelovende onderzoekers, gepromoveerd tussen 1 januari 2015 en 1 juli 2020.
  •  Het betreft verschillende (algemene) fondsen, waarvan de juridische voornamelijk gericht zijn op internationaal recht, vreemdelingen, zee- en bouw recht en de studie van rechtshistorische bronnen.
  • Zowel materiele als personele kosten kunnen worden aangevraagd.
  • Op de LUF-website vindt u de volledige en meest actuele informatie.

Aanvragen kunnen vanaf 16 december worden ingediend, deadline is 3 februari 2020.